- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2017
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-573-3
- Páginas: 200
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
16,90 €
Alerta disponibilidad online16,90 €
En aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres delicioses i sobradament conegudes arreu del nostre territori, com són els braços de gitano, les mones de Pasqua, els pastissos de Sant Jordi, les coques de Sant Joan, els panellets o els tortells de Reis. Amb un llenguatge molt planer i acompanyat de fotografies a tot color, s'hi detalla tot allò que necessiteu per elaborar aquests dolços a casa vostra sense gaire complicacions. Amb una clara crítica a la "mal anomenada pastisseria creativa", el llibre pretén reivindicar i apropar les receptes més nostrades del calendari d'una forma molt planera, detallada i personal.
Añadir a mis favoritos
Compartir