3. PEKY EXPLORA: AVENTURA EN EL GEL. DESCOBRIM L´ÁRTIC

3. PEKY EXPLORA: AVENTURA EN EL GEL. DESCOBRIM L´ÁRTIC

11,93 €

  • Editorial: CADÍ
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-474-7111-9
  • Páginas: 23
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Valenciano

11,93

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

11,93 €

Enviar a un amigo

Estimats amics,

He viatjat fins a un dels llocs més freds de la Terra: l'Àrtic. Un dia en què navegava en caiac pel mar, es va produir un gran soroll. Uns enormes blocs de gel s'havien desprès d'una glacera. Com pot descongelar-se una muntanya de gel?
Una abraçada refrescant,

Peky

Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seues postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I açò és solament el principi. Peky té moltes coses que contar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els xiquets el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació... és a dir, pensar.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar