5. PEKY EXPLORA: RERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L´AMÈRICA DEL NORD

5. PEKY EXPLORA: RERE LES PETJADES DELS DINOSAURES. AVENTURA A L´AMÈRICA DEL NORD

11,93 €

  • Editorial: CADÍ
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-474-7104-1
  • Páginas: 27
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

11,93

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

11,93 €

Enviar a un amigo

Estimats amics,

He viatjat fins a Amèrica del Nord. En una de les meves excursions pels bells paisatges d'aquesta terra, em vaig trobar, per casualitat, amb un grup de paleontòlegs. Em vaig sorprendre molt, perquè estaven cercant dinosaures! Però els dinosaures no van desaparèixer fa milions d'anys?
Una abraçada calorosa,

Peky
La Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seves postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb la Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I això és solament el principi. La Peky té moltes coses que explicar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els nens el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació,... és a dir, pensar.
Amb PEKY EXPLORA, els nens seran capaços de crear procediments que els permetin aprendre, de manera autónoma, i construir els seus propis aprenentatges.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar