8. PEKY EXPLORA: L´ILLA DELS PIRATES. UN TRESOR EN EL CARIB

8. PEKY EXPLORA: L´ILLA DELS PIRATES. UN TRESOR EN EL CARIB

11,93 €

  • Editorial: CADÍ
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-474-7116-4
  • Páginas: 31
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Valenciano

11,93

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

11,93 €

Enviar a un amigo

Estimats amics,

Us escric des d'isla Tortuga, en el Carib. He escoltat en les notícies que han trobat les restes d'un antic galeó. Els experts comenten que poden ser les restes d'un vaixell pirata! Me'n trobaré amb cap? Una abraçada salada, Peky

Peky

Peky és una incansable i curiosa aventurera que viatja per tot el món. A través de les seues postals, coneixerem llocs com l'Àrtic, Amèrica del Nord, el desert o Nepal i ens submergirem en el món de la investigació i el descobriment. Amb Peky sabrem que les glaceres es desprenen, que hi ha restes de vaixells pirates en el més profund del mar i que els dinosaures van desaparèixer fa milions d'anys. I açò és solament el principi. Peky té moltes coses que contar-te sobre el cos humà, l'aigua, la llum, l'espai?
Els projectes que formen PEKY EXPLORA fomenten en els xiquets el desig natural d'aprendre i s'han elaborat amb l'objectiu de crear situacions on els alumnes poden prendre decisions, analitzar, reflexionar, debatre, formular hipòtesis, contrastar, cercar informació... és a dir, pensar.
Amb PEKY EXPLORA els xiquets seran capaços de crear procediments que els permeten aprendre, de manera autónoma, i construir els seus propis aprenentatges.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar