AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES

AGATHA MISTERY. 17: OPERACIÓ AMAZONES

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-246-5353-8
  • Páginas: 144
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Agatha Mistery
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Intriga
  • Valores: Humor. Ingenio

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'encàrrec que l'agència de detectius Eye Net Interational encomana en aquesta novel·la a Larry Mistery, l'obliga a traslladar-se a Brasil, on ha d'investigar un assumpte relacionat amb el robatori de material científic en una empresa química. Acompanyat com sempre de la seva cosina Agatha i del majordom d'aquesta, míster Kent, s'endinsa a la selva amazònica per aclarir el robatori del cultiu d'un fong capaç de digerir l'escuma amb què els detergents contaminen l'aigua. Els químics que treballen a la companyia americana en el laboratori de la qual s'ha aconseguit de la jungla aquesta troballa els serveixen de guies en la investigació. Mentre recorren llocs tan bells com plens de perillosos animals, Agatha comença a trobar una sèrie d'indicis que el porten a pensar que el sospitós principal pot ser més aviat una víctima. L'obra contrasta la serietat i eficàcia d'Agatha, amb l'escassa activitat de Larry, afectat pel temor a les piranyes, insectes, etc. La trama està concebuda amb una ben aconseguida combinació d'intriga i humor i emmarcada en un entorn exòtic, descrit en termes molt expressius. Els detalls de la investigació i els intents de Larry de conèixer algun dels famosos futbolistes brasilers que tant admira, animen una acció desenvolupada de forma dinàmica i variada. L'estil mostra els trets de senzillesa i correcció propis de tota la sèrie a la qual l'obra pertany.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar