AGATHA MISTERY. 20: TRAMPA A PEQUÍN

AGATHA MISTERY. 20: TRAMPA A PEQUÍN

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 8 a 10 años
  • ISBN: 978-84-246-5361-3
  • Páginas: 152
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Agatha Mistery
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Divulgación. Intriga
  • Valores: Decisión. Humor. Trabajo en equipo. Valentía

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Larry Mistery es proposa resoldre el sol el pròxim exercici pràctic que li encarrega l'escola de detectius EyeNet, de la qual és alumne. Al contrari del que ha fet fins al moment, no pensa en el futur demanar ajuda a la seva cosina Agatha Mistery per dur a terme la següent investigació que li assignin. Quan rep l'ordre de viatjar a la Xina per aclarir un robatori i recuperar una valuosa estatueta de jade, aprofita la grip que pateix Agatha per marxar sense que s'assabenti. No obstant això, pocs dies després ha de recórrer a ella perquè l'ajudi a lliurar-se de la trampa estesa pel cap de la màfia xinesa per segrestar-lo. Rebut l'avís de forma clandestina, es trasllada amb Watson, el seu majordom i guardaespatlles, i el seu gat siberià fins a Pequín, on la rep el seu oncle Chen, un pintor que és el més oriental de la nombrosa família dels Mistery estesos per tot el món. Alliberar Larry, trobar la figura de drac robada i localitzar les tres restants de la col·lecció de quatre a la qual pertany, suposa per Agatha un notable esforç, físic i mental, que supera amb decisió sense perdre la seva calma britànica i actitud reflexiva. L'obra, vintena de la sèrie de novel·les infantils a la qual pertany, combina en el seu argument interessants informacions socials i culturals sobre els llocs on transcorre l'acció. Valors positius als quals s'uneix una intriga ben adaptada al públic a qui va dirigida. L'estil, impregnat d'humor i realitzat de forma senzilla s'adapta amb naturalitat al caràcter policíac de la trama i als trets psicològics dels personatges que hi intervenen.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar