AIXÒ ÉS TOT

AIXÒ ÉS TOT

8,95 €

8,95

Consigue 0,45 puntos TROA

8,95 €

Consigue 0,45 puntos TROA

Enviar a un amigo

Després de trenta anys sense publicar , James Salter ( n. 1925 ) presenta una novel•la en la qual manté les seves reconegudes dots literàries. El narrador explica la vida de Philip Bowman des del seu llicenciament de la marina nord-americana , i l'emmarca en la postguerra de la II Guerra Mundial . Bowman començarà a treballar en una editorial de Nova York , es casarà , viatjarà ... Narració que va presentant diverses experiències professionals ( abunden les de tema literari ) i sentimentals , on abunden ambicions i fracassos de diversa índole , amb una mirada gairebé documental , i que recorda poderosament a l'estil concís de Hemingway : Salter , figura senyera de la novel•lística nord-americana , és un mestre de la frase cisellada , dels detalls plàstics necessaris combinats amb breus afirmacions que apunten a certa densitat reflexiva inesperada , dels diàlegs ràpids que fan que el lector s'impliqui activament per completar i imaginar el tot just dit.
La novel•la -en part per aquest estil de crònica àgil i concisa pròpia d'una tradició ja clàssica entre els narradors nord-americans del segle XX- pretén representar el que simplement passa, i intenta una mirada asèptica sobre una diversitat de comportaments que semblen no poder ser d' altra manera , empesos per la marxa de la vida mateixa ; també les baixeses morals , tant del personatge principal com de la resta: l'adulteri , les obsessions i relacions episòdiques sexuals i tot comportament motivat purament pel desig , es presenten com a fenòmens en el mateix pla que qualsevol altre; però aquesta falta d'un tractament més matisat i conscient de la densitat moral dels diversos actes minva l'interès humà d'aquesta narració , treballada amb una alta intenció estètica i una atenció a la psicologia dels personatges .

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar