AVANÇA-3. PROPOSTES PER A LA TUTORIA DE 3R. D´ESO

AVANÇA-3. PROPOSTES PER A LA TUTORIA DE 3R. D´ESO

17,85 €

  • Editorial: SERBAL
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-7628-669-2
  • Páginas: 135
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

17,85

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

17,85 €

Enviar a un amigo

Sota el títol Avança es presenten aquests quatre llibres, un per cada curs, que pretenen oferir unes pautes d'actuació per les trobades setmanals de tutoria, proporcionant una sèrie de reflexions, continguts i propostes per treballar individualment o en grup, tant en l'àmbit personal com escolar. D'aquesta manera els alumnes aniran descobrint coses de sí mateixos i del món que els envolta, perquè l'objectiu final de la tutoria és ajudar els nois i noies en el seu procés de maduració personal. Cada un dels llibres s'estructura en quatre blocs, amb un total de 15 unitats didàctiques: Organització personal i de grup.- Tècniques d'estudi.- Creixement personal.- Avaluació.

Unitats didàctiques:1. Ens organitzem?.- 2. La voluntat, motor de la persona.- 3. El resum d'un text.- 4. El meu projecte de vida.- 5. Els primers resultats de tercer.- 6. La publicitat.- 7. Prendre apunts.- 8. A la recerca d'un futur millor.- 9. Les bones maneres en la vida de cada dia.- 10. Autoavaluació del segon trimestre.- 11. Agafar el timó de la nostra vida.- 12. I tu, com reacciones?.- 13. La imatge personal.- 14. Avaluació final de tercer.- 15. Annexos.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar