BUSCANT L´ALASKA

BUSCANT L´ALASKA

8,95 €

8,95

Consigue 0,45 puntos TROA

8,95 €

Consigue 0,45 puntos TROA

Enviar a un amigo

Novel•la juvenil protagonitzada per un adolescent de Florida que va a realitzar els seus estudis previs a l'ingrés a la universitat en el mateix internat d'Alabama on va estudiar el seu pare. L'obra narra el seu procés d'adaptació al nou entorn escolar des de la relació amistosa amb el company amb qui comparteix el dormitori fins a la seva atracció cap a la noia més original de la seva classe, la rebel Alaska, passant per suportar novatades i superar exàmens difícils.
L'acció, que s'estén tot al llarg del curs, està narrada pel protagonista, qui explica les impressions que susciten en ell els seus amics i professors. La trama es divideix en dues parts, la primera de les quals comprèn els cent trenta-sis dies abans que ocorri el succés clau de tot l'argument i la segona els cent trenta-sis posteriors a produir-se. L'autor, en aquesta seva primera novel•la, publicada el 2005, es deixa portar per un tractament superficial de situacions i conductes que redueix els interessos dels personatges centrals a poc més que l'esport i el sexe. Les abundants referències a escriptors clàssics europeus i americans de diverses èpoques no són suficients per donar major dimensió intel•lectual al seu pensament ni tampoc els ensenyaments d'un professor de religions comparades que redueixen aquestes creences a meres tradicions. Una mort en accident automobilístic, que potser sigui un suïcidi i que, en tot cas, es produeix en situació de profunda intoxicació etílica culmina el clima de profund buit espiritual que l'obra transmet. L'estil, amb predomini de la forma dialogada, resulta massa col•loquial per falta d'elaboració estètica i excés de termes malsonants o obscens.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar