CLOSCA DE NOU

CLOSCA DE NOU

18,90 €

18,90

Consigue 0,95 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 13,99 €

18,90 €

Consigue 0,95 puntos TROA

Enviar a un amigo

Closca de nou és una novel·la narrada en primera persona per un fetus sense nom que sembla pertànyer al gènere masculí. Mentre escolta amb profunda atenció els plans de la seva mare i del seu oncle, germà menor del seu pare, per assassinar aquest, reflexiona sobre les circumstàncies que van a envoltar el seu naixement, que s'endevina imminent. Ian McEwan ha plantejat la trama a la manera d'una novel·la d'intriga de gènere negre, centrada en un crim la víctima del qual és germà i marit respectivament dels assassins, amants entre si. El testimoni de càrrec és el fill no nascut del difunt, que assisteix a la comissió del delicte des de l'interior del ventre matern. L'argument desenvolupa una història de traïció i adulteri concebuda d'una manera original i enginyosa, que evoca la tragèdia de Hamlet. El motiu de l'assassinat resideix en els diversos milions de lliures que pot valer la mansió propietat del matrimoni i que la dona, ja vídua, vendria amb l'ajuda del seu cunyat, agent immobiliari de professió, amb el qual compartiria els diners obtinguts. Tots aquests plans són acuradament analitzats pel nonat, al cervell del qual l'autor atribueix capacitats pròpies d'un adult intel·ligent i ben informat. Un humor tenyit de cinisme impregna aquest estrany relat, realista de fons i totalment fantàstic en el seu tractament seqüencial. La idea que el fetus és un ésser viu des del moment de la seva concepció es porta a límits de tragicomèdia esperpèntica per posar de manifest la brillant capacitat de novel·lar de l'autor, d'una forma intel·ligent però que acaba per resultar inhumana. Les referències a com el fetus se sent amenaçat en l'úter mentre la seva mare manté relacions sexuals amb el seu amant, fet del qual és plenament conscient, resulten, per morboses, especialment ingrates per a la sensibilitat del lector.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Ver todos
Ian Mcewan

Ian Mcewan

Ian McEwan, nacido en 1948, es uno de los miembros más destacados de su muy brillante generación. En Anagrama se han publicado sus dos libros de relatos, Primer amor, últimos ritos (Premio Somerset Maugham) y Entre las sábanas, así como las novelas El placer del viajero, Niños en el tiempo (Premio Whitbread y Premio Fémina), El inocente, Los perros negros, Amor perdurable, Amsterdam (Premio Booker), Expiación (que ha obtenido, entre otros premios, el WH Smith Literary Award, el People’s Booker y el Commonwealth Eurasia), Sábado, En las nubes y ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar