EL DIARI GROC DE LA CARLOTA

EL DIARI GROC DE LA CARLOTA

UN LLIBRE SOBRE LES DROGUES

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

En Marc, d'onze anys, pregunta a la seva germana Carlota, de 15 ó 16 anys, que potser fumará porros a la festa on l´han convidat. Què li sembla? La Carlota intuint el perill en que es por trobar, determinen de comú acord, demanar informació sobre les drogues i així poguer decidir.
La Carlota decideix anotar en el diari totes les explicacions que rebin per tenir arguments sólids i convincents. Començen a recollir testimonis de persones experimentades: un metge del seu Club
preferit, la tieta Olga, escriptora que viu a París i que es relaciona amb artistes i VIPS, de tot Europa, i els va informant a través del correu electrònic. També recull testimonis de familiars directes de drogadictes, ó d'aquests mateixos que han tingut un accident i que han quedat tretaplegics ó amb greus secueles de per vida.Tots presenten unas vides trencades, terribles i molt doloroses pels familiars.
La Carlota i en Marc, davant de l'evidència, entenen el greu que es caure en el cercle de la droga i es proposen, encara que les amics els presionin, no caure i intentar que tothom sapiga le veritat dels terrible efectes.
L'autora, selecciona amb encert els testimonis, ho fa amb un llenguatge entenedor i ben fonamentat. Molt adient per a gent jove.
És molt positiu, com a denuncia, per fer veure el terrible perill de la droga. Per ajudar els adolescents que no ho vulguin ni provar.
Però te l'inconvenient que és molt permissiu en materia sexual. Presenta les relacions sexuals entre la colla, com una diversió sana i normal, inclús l'àvia de la Carlota i en Marc, que els ha aconsellat molt bé sobre les drogues,li aconsella a la Carlota que pratiqui el sexe quen li vingui de gust, amb qui tingui ganes de fer-ho, i prenent la precaució del preservatiu.
Seria un bon llibre, per fer entendre el perill de les drogues, però rellisca en aquest tema últim.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar