EL NOI DEL MARAVILLAS

EL NOI DEL MARAVILLAS

21,50 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-17016-15-9
  • Páginas: 496
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Narrativa
  • Idioma: Catalán

21,50

Consigue 1,08 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 12,99 €

21,50 €

Consigue 1,08 puntos TROA

Enviar a un amigo

El Maravillas és un teatre de varietats en el Paral·lel de Barcelona. Els germans Lluís i Mireia Ventós hereten del seu pare la professió de tramoista, i s’instal·len a viure allí. Amb motiu de la revolució del 1936, el teatre passa a ser controlat per la CNT i la Mireia en serà la directora amb l’ajuda del seu amor secret, Carme Bartrina, filla dels antics amos. A l’exili -en un camp de refugiats- la Mireia es queda embarassada d’un soldat senegalès que l’ajuda a escapar-se.
La novel·la però -a partir de la història de Robert Ventós- es desenvolupa a la Catalunya del franquisme, centrada en el món del teatre i de la música, que Llach coneix tan bé. El propi autor confessa que a la novel·la reflecteix la seva vida.
Interessant pel recorregut polític i sobre tot social de l’època, sovinteja gairebé com un tema de fons relacions homosexuals i lesbianes. Hi ha també alguna al·lusió de menyspreu vers l'Església amb motiu d’alguna actuació durant la guerra civil.
Lluís Llach és un reconegut compositor i cantautor; un dels principals representants de la Nova Cançó (Verges, 1948). Membre del Parlament català des de setembre de 2015. És la seva tercera novel·la.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar