EL QUE NO ET MATA ET FA MES FORT

EL QUE NO ET MATA ET FA MES FORT

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Torna la saga de Millennium en la qual David Lagercrantz aborda els riscos de la xarxa i els serveis secrets. El que no et mata et fa més fort arrenca quan en Mikael Blomkvist rep la trucada del professor Badler, especialista en intel·ligència artificial que disposa d'important informació. Mikael, que observa com la revista Millennium va a la deriva amb els seus nous amos, veu en aquesta trucada una excitant exclusiva i concerten una reunió. No obstant això, la cita no arriba a produir ja que el professor és assassinat per un desconegut en presència del seu fill autista, August, un nen savant que posseeix habilitats especials. En paral·lel, la Lisbeth Salander està embrancada en un perillós atac com a hacker i viu amagant-se constantment. En assabentar-se de la mort de Badler, aconsegueix trobar August en una agosarada aventura i l'hi porta amb ella, ja que el nen li pot proporcionar importants pistes per al seu treball. Comença una guerra de trànsit d'informació, deixant al descobert la il·legalitat dels atacs informàtics per part dels propis estats i dels seus serveis secrets. Lisbeth segueix turmentada pel seu traumàtic passat del qual es relaten alguns detalls en flashback i la intervenció de Camilla, la seva sàdica germana bessona, portarà tràgiques conseqüències.
En aquest nou llibre, a més de recrear l'atmosfera dels anteriors i els seus clàssics protagonistes, David Lagercrantz introdueix nous personatges com ara un professor d'intel·ligència artificial, un nen autista, membres de serveis de seguretat enemics entre si o matons sense escrúpols. Amb un ritme excel·lent i situant en el nucli argumental la potent Lisbeth Salender, el seu autor construeix un trepidant thriller que entrellaça diverses trames i que recorre a referències sexuals i violentes, cruament en ocasions. L'actualitat de la temàtica i l'habilitat per ordir la història fan que la seva lectura atrapi al lector interessat en aquest tipus de llibres. Pura evasió.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar