HISTÒRIA D'UN CANALLA

HISTÒRIA D'UN CANALLA

14,96 €

14,96

Consigue 0,75 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 12,99 €

14,96 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Enviar a un amigo

Història d'un canalla narra com a punt de morir, el protagonista d'aquesta novel·la repassa la seva vida des de la infància fins als seus últims moments. Criat en una llar de l'alta burgesia de Nova York, des de petit va demostrar inclinació a maltractar el seu germà menor i a la mainadera de tots dos i fins i tot va arribar a autolesionar-se perquè acomiadessin una professora del col·legi que li semblava massa exigent. Ja adult s'implica, com a expert en publicitat, en tot tipus de maniobres corruptes d'índole política o industrial alhora que manté en la seva vida privada una conducta extremadament promíscua.
La novel·lista Julia Navarro pretén explorar en aquesta obra el perfil psicològic i els mòbils de conducta d'un home de personalitat complexa, cruel, envejós i sense escrúpols, prou intel·ligent per fer mal sense patir-lo mai. Amb implacable fredor aniquila qualsevol que s'hi oposi en la seva carrera cap a l'èxit i es burla dels que li mostren afecte i dels que prefereixen obrar rectament abans de triomfar a qualsevol preu. En narrar amb detall les seves constants canallades, exposa també amb cinisme quin hagués estat la manera correcta d'actuar, per demostrar que sap distingir el bé del mal. No obstant això, escull aquest últim i no es penedeix mai d'haver-ho triat, en tant que li proporciona més diners i satisfaccions materials immediates. La seva història, un constant cúmul de maldats i baixeses, dóna lloc a un desenvolupament argumental massa extens i prolix que abasta els nombrosos àmbits de la societat actual en què és possible obrar com ell ho fa. Aquesta reiteració de xantatges, suborns, campanyes de premsa insidioses i eliminació de rivals arriba a resultar artificial i ingrata en no deixar cap escletxa per a res noble o digne ni en el protagonista ni en la majoria dels personatges secundaris. Les freqüents escenes de prostíbul i de relacions extraconjugals on es manifesta la seva tendència al maltractament psíquic de les seves parelles, poden afectar negativament la sensibilitat del lector. A la novel·la, escrita amb tècnica i estil propis de la narrativa de consum i sobrecarregada de personatges caracteritzats amb trets tòpics, li sobra acció externa i li falta profunditat de contingut.

Más libros de este autor

Ver todos
Julia Navarro

Julia Navarro

(Madrid, España, 1953) Ha dedicado más de treinta años de su vida al periodismo trabajando en los principales medios de comunicación del país como la Cadena SER, la Cadena Cope, Telecinco, Canal Sur o Agencia OTR/Europa Press entre otros.Ha escrito varios libros de género político, alternando el tema periodístico: "Nosotros, la transición", "La izquierda que viene", "Entre Felipe y Aznar" y "Señora Presidenta".Su carrera como novelista sigue el género histórico, destacando títulos como "La hermandad de la sábana santa", "La biblia de barro", "L... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar