L'ALQUIMISTA

L'ALQUIMISTA

9,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Ciencia alternativa
  • ISBN: 978-84-16334-30-8
  • Páginas: 160
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Catalán

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Novel·la de caràcter simbòlic que narra les aventures d'un jove pastor espanyol que, després de passar uns anys al seminari, renúncia al sacerdoci perquè prefereix conèixer el món millor que acostar-se al coneixement de Déu. Amb les seves ovelles recorre Andalusia, i després un somni li indueix a vendre-les, passar a Àfrica, caminar pel desert i arribar a les piràmides d'Egipte, on creu que trobarà un tresor.
L'obra, que ha estat un gran èxit comercial i ha llançat a la fama a l'autor, nascut al Brasil el 1947, està escrita a manera de faula poètica. L'acció, localitzada en un temps imprecís i probablement irreal, es desenvolupa com un viatge iniciàtic al fons de si mateix que el protagonista ha de realitzar per descobrir quina és la seva "Llegenda Personal" i com donar-li compliment. Amb aquest recurs de caràcter existencial, i que apel·la al confús renaixement religiós que avui afecta el món occidental, Coelho ha escrit una història fàcil de llegir i molt suggestiva pel seu caràcter metafòric, però que no destaca per la brillantor de les seves qualitats literàries. En canvi, atreu per l'hàbil barreja de paganisme, cristianisme i ocultisme gnòstic que té el seu contingut, en línia amb el pensament New Age. En definitiva, el missatge iniciàtic de L’Alquimista es resumeix en la fusió panteista de Déu i la matèria, en la creença que la llei bàsica de la conducta és la inclinació del propi sentiment i en la reencarnació de l'ànima després de la mort en successives vides fins a aconseguir la fusió amb l'Ànima del Món o energia de la totalitat.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar