L'AMANT JAPONÈS

L'AMANT JAPONÈS

21,90 €

21,90

Consigue 1,10 puntos TROA

21,90 €

Consigue 1,10 puntos TROA

Enviar a un amigo

Novel·la sentimental que narra en paral·lel la vida de dues famílies establertes a San Francisco (Califòrnia, USA) al llarg de la segona meitat del segle XX i començaments del XXI. Una d'elles d'origen jueu europeu, pertany a l'elit econòmica de la ciutat mentre que l'altra, d'origen japonès, se situava entre les classes més baixes. Tots dos plans argumentals queden enllaçats per l'amor que sorgeix entre la neboda de l'amo de la luxosa mansió que habita la família jueva i el fill de l'empleat japonès que s'encarrega de cuidar el seu jardí.
L'autora mostra un cop més la seva habilitat per explicar històries llargues i complicades en un to senzill i confidencial que capta sense esforç l'atenció del lector. La trama, que abasta diverses dècades d'extensió transcorre en diverses localitzacions de temps i espais geogràfics i incorpora personatges d'índole molt diferent tots ells, que encarnen qüestions candents i problemàtiques d'índole social. L'antisemitisme a Europa durant la Segona Guerra Mundial, el tracte que en aquesta mateixa època van rebre els japonesos a Estats Units, les vexacions sexuals sofertes per noies joves que emigren de països excomunistes de l'Est europeu, la pornografia infantil a Internet i la SIDA, són algunes de les més significades. Escrita amb tècnica de "best seller", la novel·la no pretén assolir un nivell de qualitat literària destacable sinó arribar a sectors de públic molt amplis, i mantenir la seva atenció a base de recursos narratius senzills i eficaços per a lectors poc exigents. En l'acció, on s'impliquen tres generacions tant de judeoamericans com de japonesos, alternen els ambients selectes de les grans mansions amb els humils habitatges d'immigrants i les residències d'ancians no massa luxoses. En tot moment la descripció de l'estat d'ànim dels protagonistes predomina sobre les de llocs o de circumstàncies, anteposant les emocions subjectives a la realitat dels fets. La clara inclinació cap al melodrama que predomina en el tractament de fons porta a considerar l'eutanàsia, l'avortament, les pràctiques homosexuals, l'adulteri i les relacions extraconjugals com a opcions elegibles al marge de tota consideració moral objectiva d'aquestes conductes.

Más libros de este autor

Ver todos
Isabel Allende

Isabel Allende

Escritora chilena. Hija de un diplomático chileno que le inculcó su afición por las letras, cursó estudios de periodismo. Mientras se iniciaba en la escritura de obras de teatro y cuentos infantiles, trabajó como redactora y columnista en la prensa escrita y la televisión.En 1960 Isabel Allende entró a formar parte de la sección chilena de la FAO, la organización de las Naciones Unidas que se ocupa de la mejora del nivel de vida de la población mediante un exhaustivo aprovechamiento de las posibilidades de cada zona. En 1962 contrajo matrimonio... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar