LA BESSONA

LA BESSONA

15,95 €

15,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 13/05/2021

15,95 €

Consigue 0,80 puntos TROA

Enviar a un amigo

Després de la mort de la seva mare, les bessones Iris i Ivy tornen a viure sota el mateix sostre. Ivy veu com la seva germana, a poc a poc, va cobrant protagonisme en la seva vida i ensenyorint-se del que era seu: el seu pare, les seves amistats, el seu nòvio ... És tan sols una paranoia o Iris és perillosa de veritat?
Un relat per a joves d'escassa qualitat literària, escrit, com és habitual en el gènere, en present i primera persona, amb una sobreexplicació que li confereix lentitud. El que comença com una novel·leta d'institut americà es converteix en algun punt, de manera poc versemblant, en un relat de terror psicològic, però ni una ni l'altra vessant estan aconseguides. El llenguatge de la narradora i els personatges (molt prototípics tots) és juvenil, carregat de clixés i de vegades vulgar.
Natasha Preston (Anglaterra, 1988) és autora de novel·les juvenils. Es va iniciar en l'escriptura a través de la plataforma Wattpad i els seus llibres es troben a la llista dels més venuts de The New York Times

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar