LA CAIGUDA DELS GEGANTS

LA CAIGUDA DELS GEGANTS

10,95 €

10,95

Consigue 0,55 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 6,99 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros que requieren un criterio moral sólido

Valoración de los clientes

10,95 €

Consigue 0,55 puntos TROA

Enviar a un amigo

El relat mostra una imatge realista de la societat europea durant els anys previs a la Primera Guerra Mundial (1914-1918), continua amb l'esclat de la contesa i finalitza el 1923 després de l'ingrés a la presó d'Adolf Hitler, en fracassar a Alemanya l’intent de cop d'Estat del nou partit nacionalsocialista.
Els personatges que intervenen en l'acció representen la divisió de classes socials vigent a l'Europa de les dues primeres dècades del segle XX. Acabalats terratinents britànics enfront de la misèria dels miners gal·lesos, aristòcrates russos que esclavitzen els camperols i rància noblesa prussiana disposada a la guerra, s'esforcen els uns en mantenir els seus privilegis i els altres en aconseguir un repartiment més just i equitatiu de la riquesa. Tots ells, rics i pobres, van coincidir en els camps de batalla de França i Alemanya, on troben el mateix gènere de mort sense distinció de classes socials ni títols de noblesa. Arribada la pau, homes i dones, que apareixen humanament ben definits, lluiten per una vida digna, per acabar acceptant la dura realitat d'un món en accelerat canvi que obre el camí a un procés revolucionari marcat pel triomf del comunisme a Rússia i del nacionalsocialisme a Alemanya.
L'autor aconsegueix transmetre les emocions i conflictes de l'època a través d'un estil solt i àgil, tant en les descripcions ambientals com en els diàlegs. Les relacions sexuals es detallen de manera reiterada en diverses ocasions.

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA