LA SOCIETAT LITERÀRIA I DE PASTIS DE PELA DE PATATA DE GUERNSEY

LA SOCIETAT LITERÀRIA I DE PASTIS DE PELA DE PATATA DE GUERNSEY

/

9,95 €

  • Editorial: ARA LLIBRES
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa
  • ISBN: 978-84-938095-3-9
  • Páginas: 256
  • Idioma: Catalán

9,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Novel·la epistolar l'acció de la qual transcorre al llarg de 1946. Una escriptora anglesa que va publicar amb èxit un llibre històric no té idees per escriure un altre, com havia acordat amb el seu editor. Llavors rep una carta d'un desconegut remesa des de Guernsey, consultant sobre una llibreria a la qual pogués dirigir-se per comprar llibres de Charles Lamb. Aquest fet li suggerirà dedicar un llibre a l'ocupació alemanya de les Illes del Canal de 1940 a 1945. Per a això es trasllada a Guernsey, i allà fa amistat amb els membres d'un club de lectura que celebraven les seves reunions amb una recepta a base de pell de patata, ja que el racionament de menjar no permetia res millor.
La nord-americana M.A. Shaffer (1934-2008) ha escrit una història on conviuen amor, guerra i literatura en una barreja amalgamada a base d'humor, costumisme i notes sentimentals. La lectura com a ajuda per superar èpoques difícils i com a element potenciador de l'amistat entre persones molt diferents és l'eix d'una trama àgil, variada i entretinguda, on intervenen personatges simpàtics i ben traçats. Reconstrucció històrica dels anys de guerra i problemes humans estan tècnicament ben trenats, encara que de vegades s'aprecien certes desigualtats, degudes potser a la intervenció de la seva neboda Annie Barrows en la redacció final. Això no suposa, però, un obstacle greu per mantenir l'atenció del lector, com tampoc ho és el que la traducció presenti algunes deficiències de vocabulari i construcció gramatical que no afecten seriosament a la correcció estilística predominant.

Más libros de este autor

Ver todos
Mary Ann Shaffer

Mary Ann Shaffer

(Martinsburg, Virginia Occidental, 1934 – 2008) Escritora americana que compaginó su actividad literaria con su trabajo como bibliotecaria, librera y editora. En 1976, durante un viaje a la isla de Guernsey, en el Canal de la Mancha, las malas condiciones atmosféricas le obligaron a esperar durante horas en el aeropuerto. Tiempo que aprovechó para leer un libro de Reginald Maughan sobre la ocupación alemana durante la Segunda Guerra Mundial y que le sirvió de inspiración para idear su novela, “La sociedad literaria y el pastel de piel de patata... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar