L´HEREU

L´HEREU

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 10/08/2020

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Nova novel·la de Jo Nesbo, L'hereu, thriller el protagonista del qual és Sonny Lofthus, un noi d’una trentena que porta dotze anys a la presó de Staten (Noruega). Quan el seu pare, un corrupte policia se suïcida, ell se submergeix en el delicte i, a més de fer-se addicte a l'heroïna, es converteix en criminal.
A la presó maneja i subministra als altres reclusos la droga que entra a la presó. És també una espècie de confident d'altres presos juntament amb un capellà, pel que sembla de fosc passat, que és assassinat. Un dia, un pres li revela un seguit de secrets relacionats amb la mort del seu pare que l'indueixen a buscar la manera d'escapolir-se, gesta aparentment impossible ja que es troba en una institució d'alta seguretat, però aconsegueix realitzar-lo en una arriscada aventura.
Ja al carrer, només desitja venjar-se dels que van precipitar l'assetjament al seu pare i indaga tant en ambients marginals com en l'àmbit de les autoritats policials on sembla amagar-se un talp, mentre busca l'amor en una relació sentimental.
S. Lofthus té un peculiar sentit de justícia que està per sobre de la llei i sap moltes coses dels altres, de manera que això el converteix en un enemic perillós. Al seu torn, el veterà policia Simon Kefás, coneix molt de Sonny i tots dos es persegueixen i assetgen en una mena de dol a mort. Se succeeixen les emboscades i persecucions presidides per la violència i l'acció no decau en cap moment en una atmosfera on campegen al seu aire sicaris, ionquis i policies deshonestos.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar