MISTERIS AL TREN 4. PERILL AL PAS DE L'HOME MORT

MISTERIS AL TREN 4. PERILL AL PAS DE L'HOME MORT

/

Ahorras un 5,0%

14,90 €

14,16 €

Ahorras un 5,0%

14,90

14,16

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 30/11/2022

Ahorras un 5,0%

14,90 €

14,16 €

Hal és un jove anglès que ajuda el seu oncle Nat a desentranyar misteris i assassinats. En aquest cas, el baró Essenbach els demana ajuda des d'Alemanya. Ha mort en circumstàncies estranyes Alexander, un familiar de la seva dona. Pertany als Kratzenstein, una coneguda família de constructors de trens, sobre la qual es rumoreja que pesa una maledicció en els homes de la família i sobre el palau on viuen.
Hal i Nat es faran passar per uns familiars llunyans d'Escòcia per viatjar-hi, entrar a la família i investigar què s'amaga després de la terrible mort i els secrets que amaga el seu castell.
Novel·la juvenil d'aventures, misteri i espionatge, en un rerefons de la divisió d'Alemanya durant la guerra freda. La relació entre l'oncle i el nebot té un punt inversemblant, necessària perquè l'argument del jove espia funcioni.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar