PARC MORT

PARC MORT

9,90 €

  • Editorial: EDEBE
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 12 a 14 años
  • ISBN: 978-84-683-1296-5
  • Páginas: 176
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

9,90

Consigue 0,50 puntos TROA

9,90 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Novel·la negra ambientada en un parc temàtic espanyol les atraccions del qual estan totes elles relacionades amb la mort i porten noms com "Accident Morta", "Món Funerari" o "Corredor de la Mort". La protagonista és una detectiu privada que rep l'encàrrec d'esbrinar per què tots els dies es registren diversos casos de suïcidi al parc, mentre que a la resta d'Espanya no es produeix cap. Els accionistes de "Parc Mort" tenen por que si la premsa difon aquesta notícia, descendeixi el nombre de visitants del lloc, que fins al present, ha estat tot un èxit de públic.
L'obra constitueix una sinistra paròdia dels parcs temàtics, escrita amb humor macabre i un estil estripat, molt propi del gènere a què pertany. La protagonista, després de viure unes escenes esgarrifoses, esbrina la increïble veritat del que hi ha darrere de l'acumulació de suïcidis, amb la conseqüència que ningú creu que el que compta sigui cert. L'argument és original, la tècnica narrativa resol amb encert el desenvolupament d'un argument morbós. Aquestes podrien ser les raons que l'obra hagi obtingut en 2012 el premi Edebé de literatura infantil. No obstant això el contingut té una trivialització irònica de la mort i de la vida ultraterrena, que resulta totalment inadequada per al públic el que aquest premi va dirigit. La intenció de l'autor de criticar els fabricants d'armes, promotors del parc, no justifica la frivolitat amb què es tracten qüestions tan greus moralment com el suïcidi, ni que la mort es presenti regulada per una estructura burocràtica del Més Enllà.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar