PERCY JACKSON I ELS HEROIS GRECS

PERCY JACKSON I ELS HEROIS GRECS

18,00 €

18,00

Consigue 0,90 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 9,99 €

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

Percy Jackson és el narrador d'un conjunt de dotze relats que tenen com a protagonistes altres tants herois de la mitologia grega. En to d'aventura i amb el característic estil desenfadat i carregat d'humor sarcàstic del conegut semidéu de les sèries publicades, conta qui van ser aquests personatges, les seves desgraciades vides, morts tràgiques i tot tipus de traïcions i sofriments. Des de Perseu, amb el qual comencen la narració, fins Jason i els Argonautes, passant per Hèrcules, Orfeu o les Amazones, per citar alguns, es posen davant el lector les prodigioses gestes d'aquests éssers emparentats amb els déus que, tot i que anomenats herois, en ells no hi ha excel·lència sinó immoralitat. Fins i tot reconeixent el valor cultural del llibre, el seu contingut necessita de contextualització i matisacions educatives, a causa de la cruesa del que s'explica. Les seves pàgines són un aparador d'assassinats, incestos, tortures i tot un elenc de brutalitat i horrors propis d'aquests mites. És destacable l'habilitat de l'autor per suavitzar les situacions més aberrants i crues i aconseguir que un contingut poc atractiu per al públic al qual va dirigit, es converteixi en alguna cosa amena i entretinguda, amb una forta càrrega màgica i meravellosa, que es llegeix com els contes clàssics.

Más libros de este autor

Ver todos
Rick Riordan

Rick Riordan

(San Antonio, Texas, 1964) Autor de libros de fantasía, misterio y literatura juvenil, creador de la exitosa serie de novelas de misterio protagonizadas por el detective Jackson Tres Navarre, galardonada con los más prestigiosos premios en su género. Basada en sus experiencias como profesor de mitología de niños con dificultades de aprendizaje, comenzó a escribirla como un cuento para leer a su hijo antes de acostarlo.También ha escrito la serie de misterio dedicada al público adulto “Tres Navarres”, ayudó en la edición de 'Demigods and Monster... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar