PROJECTE COLORAINES. CONNECTA 2.0 - 3 ANYS - 1R TRIM. (2011)

PROJECTE COLORAINES. CONNECTA 2.0 - 3 ANYS - 1R TRIM. (2011)

32,42 €

  • Editorial: CRUILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-661-2427-0
  • Páginas: 196
  • Idioma: Catalán

32,42

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

¡ATENCIÓN! Libro de texto

Para comprar libros de texto te recomendamos que lo hagas desde aquí, podrás comprobar si tu colegio está adherido a TROA y en ese caso podrás ver más claramente los libros de cada curso

32,42 €

Enviar a un amigo

Coloraines 3 anys: Tres carpetes trimestrals que inclouen:QuadernsQuaderns de fitxes per al desenvolupament de les capacitats amb propostes d'activitats al dors per treure'n el màxim profit experimental. També inclouen encunyats, adhesius i cobertes per tres àlbums trimestrals. (2 quaderns per trimestre.) Contes Petites grans històries en lletra de pal per reflexionar i parlar sobre les emocions.Cada conte s'ha il*lustrat amb una tècnica plàstica diferent: estampació, titelles, plastilina, collage amb papers i amb robes. (2 contes per trimestre.)1r trimestreQuè et passa, Miola?El cargol i l'herba de poniol2n trimestreQuin cap de setmana!La Caputxeta Vermella3r trimestreSant JordiUn follet al test!  Díptics "Què hem après?"Els díptics ajuden a generar converses entre els infants i la seva família sobre el que aprenen a l'escola i l'emoció que han treballat. (2 díptics per trimestre.)CD Cantem: Amb audicions i cançons cantades i instrumentals.

CD TAC: Propostes interactives adequades als continguts curriculars.

Recursos web per aprendre jugant a Internet a www.cruilla.cat  Pòster de la mascota del curs inclòs a la carpeta del 1r trimestre.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar