PROJECTE COLORAINES. CONNECTA 2.0 - 4 ANYS - 3R TRIM. (2011)

PROJECTE COLORAINES. CONNECTA 2.0 - 4 ANYS - 3R TRIM. (2011)

Ahorras un 5,0%

31,54 €

29,96 €

  • Editorial: CRUILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Libros de texto
  • ISBN: 978-84-661-2550-5
  • Páginas: 228
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 5,0%

31,54

29,96

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

¡ATENCIÓN! Libro de texto

Para comprar libros de texto te recomendamos que lo hagas desde aquí, podrás comprobar si tu colegio está adherido a TROA y en ese caso podrás ver más claramente los libros de cada curso

Ahorras un 5,0%

31,54 €

29,96 €

Enviar a un amigo

Coloraines 4 anys: Tres carpetes trimestrals que inclouen:QuadernsQuaderns de fitxes per al desenvolupament de les capacitats amb propostes d'activitats al dors per treure'n el màxim profit experimental. També inclouen encunyats, adhesius i cobertes per tres àlbums trimestrals. (2 quaderns per trimestre.)

ContesPetites grans històries en lletra de pal per reflexionar i parlar sobre les emocions.Cada conte s'ha il*lustrat amb una tècnica plàstica diferent: titelles, plastilina, ceres, material natural, collage amb papers i aquarel*les. (2 contes per trimestre.)1r trimestreLa festa de tardorLa Rínxols d'Or2n trimestreLes set cabretes i el llopFoc al bosc!3r trimestreEl gegant egoistaLa Núria i les botes d'aigua

Díptics "Què hem après?"Els díptics ajuden a generar converses entre els infants i la seva família sobre el que aprenen a l'escola i l'emoció que han treballat. (2 díptics per trimestre.)

CD Cantem: Amb audicions i cançons cantades i instrumentals.

CD TAC: Propostes interactives adequades als continguts curriculars.

Recursos web per aprendre jugant a Internet a www.cruilla.cat

 

Pòster de la mascota del curs inclòs a la carpeta del 1r trimestre.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar