TOT AIXÒ HO FAIG PERQUÈ TINC MOLTA POR

TOT AIXÒ HO FAIG PERQUÈ TINC MOLTA POR

PREMI MERCÈ RODOREDA 2015

7,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Relatos cortos
  • ISBN: 978-84-17031-14-5
  • Páginas: 208
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

7,95

Consigue 0,40 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 7,49 €

7,95 €

Consigue 0,40 puntos TROA

Enviar a un amigo

Empar Moliner presenta dotze relats agrupats sota el títol Tot això ho faig perquè tinc molta por. En aquestes breus narracions l'autora tracta amb humor temes o estils de vida actuals que en algun cas freguen l'absurd o que simplement estan de moda i que reflecteixen la dificultat que té l'home per viure sense por en una societat cada vegada més complexa. El running, les obsessions gastronòmiques, els insubstancials programes televisius amb els seus corresponents tertulians, la súper protecció dels pares cap als fills per evitar que pateixin, l'obsessió per la maternitat, la manca de sentit de l'humor o l'assetjament sexual són alguns dels temes que es desgranen en aquestes pàgines al costat de diversos problemes matrimonials. Els seus protagonistes estan en la franja dels quaranta o cinquanta anys, tots ja amb experiència vital. De fons hi ha la por al dolor com a factor amenaçador que mou els seus personatges a conductes absurdes que l'autora descriu amb lucidesa i, en ocasions, amb sarcasme.
Empar M. mostra de nou la seva capacitat de retratar la vida quotidiana i, en aquest cas, posa el dit a la nafra d'autèntiques neurosis: situacions reals, divertides, grolleres de vegades o doloroses, sempre tocades per un punt d'exageració que constitueix el punt de vista de l'autora. Una narració àgil, aguda, de vegades àcida, que dóna lloc a històries com l'intent de suïcidi d'un pare davant la mort de la seva filla, retrats tristos de crisi de parella, seqüències de promiscuïtat o referències sexuals de diversa índole. Un conjunt de relats ben narrats, amb to crític i lleugeresa formal però absolutament creïbles.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar