TROA realitza servei de campanya de text a més de 100 centres de tota Espanya. Això et permet accedir a un servei de qualitat amb les millors condicions acordades amb cada col.legi. Busca el teu col.legi per conèixer termini i condicions de la teva comanda de llibres de text:


El període de reserves del col-legi PINEDA es troba OBERT. Pot passar que no li arribi la confirmació de la comanda immediatament. Esperis de 3 a 4 díes. Si no la rep cap notificació, comuniqui-ho a garbi@troa.es.
Li recomanem que faci la comanda abans del 31 de juliol.
Per a qualsevol consulta al correu electrònic garbi@troa.es.

Si ho prefereix pot descarregar-se el Full de Comanda en paper, clicant aquí. Seleccioni el curs per a descarregar el full:

Inici de sessió/Registre

Inicia sessió per accedir a la teva àrea d'usuari, on podràs realitzar noves comandes o consultar les ja realitzades:

Ja sóc usuari

He oblidat la meva contrasenya

Crear un compte nou

Registra't en un moment en uns senzills passos

Crear nou compte

Si el teu col.legi no apareix en els col.legis adherits a la Plataforma Troa Col.legis, pots fer la teva comanda a través de troa.es seguint l'enllaç que trobaràs a continuació.

Anar a llibres de text

Boletín TROA

Recibe todas nuestras noticias y últimas novedades

Facebook

Twitter

Política de privacitat

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar