248 FUNERALS I UN GOS EXTRAORDINARI

248 FUNERALS I UN GOS EXTRAORDINARI

18,50 €

18,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

18,50 €

Enviar a un amigo

Es conte la història d'una noia anomenada Comfort, la família de la qual treballa en una funerària. Comfort ha viscut ni més ni menys que 248 funerals, aquests dos últims són els dels seus tiets avis, Edisto i Florentí, fundadors de la funerària. A més, el gos de Comfort, que té per nom Dismay, sembla ser capaç d'entendre el sofriment que suposa la mort i és capaç de recolzar Comfort en les difícils situacions.
La trama no és complexa, és fàcil de llegir, i és entretinguda, però, tracta el tema de la mort -que en general és un tema tabú-, com un tema molt normal, i perquè els nens ho entenguin.
L’ estil de l'autora és senzill, no utilitza paraules d'un llenguatge molt culte, i també utilitza nombrosos diàlegs perquè la trama no es faci pesada. Les descripcions que abunden són normalment les dels sentiments dels personatges, de com es senten després de la mort d'un familiar estimat, com ho faig, etc.
El recomanaria als nens d'entre onze i dotze anys, a aquells que gaudeixen amb històries d'amistat i d'una mica de filosofia de la vida. Els valors que encarna aquest llibre són la importància de la amistat, de la família i com afrontar les situacions difícils que succeeixen en la vida de cada un.
L'amistat es veu reflectida en la fidelitat i en la confiança que es mostren Comfort i Declaracion (la millor amiga de Comfort), a més de la lleialtat de Dismay respecte a la protagonista. La importància de la família es mostra en el suport en les situacions més difícils i en què és capaç de donar consells quan algun membre de la família necessita ajuda. Per últim, aquest llibre ensenya que la forma en què s'enfronta cada circumstància que succeeix en la teva vida és important, ja que d'això dependrà moltes vegades com ets en un futur
Deborah Wiles va néixer a Brookley Field a Mobile, Alabama. Ha escrit: Freedom Summer, Love, Ruby Lavender, Revolution, entre altres.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar