30 SEGONS. ELS VIKINGS

30 SEGONS. ELS VIKINGS

11,90 €

  • Editorial: BLUME
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-18459-59-7
  • Páginas: 96
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

11,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

* Coneix com els vikings van navegar, lluitar, comerciar i establir-se en diversos punts d'Europa i l'América del Nord. * Aquesta guia rápida, organitzada en 30 temes breus, combina dades fascinants i minimissions amb unes il·lustracions instructives, divertides i plenes de color. * Descobreix els magnífics déus i deesses nórdics, explora l'extraordinária civilització vikinga, coneix els seus guerrers ferotges i els seus exércits increïbles i entén per qué van deixar una forta empremta a tot el món. Ha arribat el moment de conéixer els vikings. En aquest llibre, cada tema está il·lustrat en una página que pots llegir al teu ritme. Si tens molta pressa, en pots llegir el resum en només 3 segons. Les il·lustracions en color, que ocupen una página sencera, també ofereixen una guia visual rápida. I si encara disposes d'uns minuts més, pots llegir els continguts complementaris i provar de fer les activitats práctiques.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar