A IMATGE SEVA

A IMATGE SEVA

19,95 €

19,95

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/06/2022

19,95 €

Consigue 1,00 puntos TROA

El lector assisteix a un funeral. Oracions a peu de l'altar, requiem aeternam, kyrie eleison. Així es titulen els capítols, el que diu ja molt del ritme de la narració. La morta és Antonia, una jove fotògrafa corsa que va voler sortir de la tediosa mediocritat del seu poble, que va voler fotografiar els drames del seu temps. Se'n va anar a Iugoslàvia, va veure la guerra, va cruixir de dolor i de mort. Va tornar a Còrsega, de la qual mai va aconseguir alliberar-se. Va parlar amb el seu oncle sacerdot sobre el sentit del mal, sobre el silenci de Déu. Amb el mateix sacerdot que oficiarà el seu funeral.
Ferrari és un narrador exquisit, del millor de la França contemporània. Va estudiar Filosofia a la Sorbona, i això es nota. Ja va guanyar el Goncourt amb El sermó sobre la caiguda de Roma, i A imatge seva depura encara més una veu tan sorprenent com antiga.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar