A L'HORITZO

A L'HORITZO

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 27/07/2021

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

Hernán Díaz (Buenos Aires, 1973) va viure una llarga temporada a Estocolm fins que als anys setanta va tornar a Argentina; posteriorment, es va traslladar als Estats Units, on és director adjunt de l'Institut Hispànic a Columbia. L'acció de la seva novel•la A l’horitzó, que ha estat nominada al Premi PEN/Faulkner, discorre aproximadament en l'any 1850.
Díaz reprèn el gènere del western, en el qual introdueix algunes innovacions i centra tota la seva atenció en la figura del protagonista i heroi, un nen suec anomenat Hákan, que abandona la seva llar amb el seu germà en direcció als Estats Units però al port de Plymouth es perd i arriba sol a San Francisco, sense diners i sense saber anglès.
Tota la seva obsessió és creuar Amèrica per arribar a Nova York i trobar-se amb el seu germà, de manera que comença un llarg camí en el que serà testimoni o subjecte de diverses aventures com l'abús sexual d'una prostituta o la trobada amb un miner boig, un cercador d'or i altres pintorescs personatges. Ell s'ha fet fort i fins i tot violent fins al punt de ser capaç de matar, fet que li implicarà brutals conseqüències.
Hákan, ferit i malparat, pateix tota mena de penalitats però sobreviu. Se sap perseguit i decideix amagar-se, de manera que passa una temporada ocult amb una existència totalment solitària, menjant el que troba i en un estat físic lamentable.
Hernán Díaz dibuixa unes seqüències coloristes i plenes de bellesa amb un llenguatge ric en matisos amb què aconsegueix sorprenents paisatges i estats emocionals, tot ambientat en la llegendària atmosfera de la llei de l'oest on tot s'hi val. La novel•la, dura i alhora tendra i commovedora, descriu un difícil procés de maduresa, sempre des del punt de vista d’ Hákan, petit gran heroi, a qui les circumstàncies han endurit massa.
L'autor combina en la seva escriptura aspectes lírics, èpics i el resultat és un esplèndid relat d'aventures en el qual recull els elements clàssics del western: malfactors, racisme, agrest naturalesa i violència gratuïta, tot amb un toc original. Si bé A l’horitzó és una història de violència i solitud també ho és de companyonia i recerca d'arrels familiars.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar