AGATHA MISTERY. 22: DOBLE ENGANY A OXFORD

AGATHA MISTERY. 22: DOBLE ENGANY A OXFORD

9,95 €

  • Editorial: LA GALERA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-246-5365-1
  • Páginas: 152
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Agatha Mistery
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Intriga
  • Valores: Autenticidad. Ingenio. Trabajo en equipo

9,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 19/05/2021

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

El vintè segon episodi de la sèrie policíaca infantil protagonitzada pels cosins Larry i Agatha Mystery, s'ambienta a Oxford en lloc de transcórrer, com és habitual, en algun país allunyat de la seva Anglaterra natal. El segrest d'un estudiant del Magdalen College, fill d'un industrial milionari de Liverpool, obliga Larry a retardar l'inici de les seves vacances d'estiu, una vegada que ha acabat amb bones qualificacions, el curs a l'acadèmia de detectius Eye International. Un cop més sol·licita l'ajuda de l'Agatha per resoldre-ho, cosa que ella accepta encantada perquè l'atrau conèixer la universitat on té projectat anar a estudiar quan tingui l'edat de fer-ho. L'obra reflecteix de manera expressiva i atraient el peculiar caràcter de la ciutat i narra de forma àgil el desenvolupament de la investigació on també intervé un altre membre del clan dels Mystery, oncle Bill, dedicat a la cria i ensinistrament de rapinyaires. Amb ajuda de Marlowe, un capitost intel·ligent i molt ben domesticat, fidel mascota del seu amo, la identificació del segrestador i la troballa del presoner resulta menys laboriosa del que en principi semblava. L'obra, escrita amb estil àgil i abundants trets d'humor, planteja en la trama qüestions interessants referides a l'error que cometen els pares en intentar que els seus fills estudiïn no el que els agrada sinó el que ells creuen que serà més útil per al seu futur. En paral·lel, rebutja per igual que, davant d'aquesta actitud, els fills recorrin a la mentida per imposar la seva voluntat.

Más libros de este autor

Ver todos
Steve Stevenson

Steve Stevenson

Sir Steve Stevenson es el seudónimo de Mario Pasqualotto. Joven escritor italiano, aunque nacido en Barcelona, que durante más de diez años ha escrito las historias de diversos juegos de rol. Actualmente se dedica a la novela juvenil. Es autor de una colección que trata sobre la vida de Agatha, inspirada en los clásicos libros de suspense, misterio y detectives de Agatha Christie y Sherlock Holmes.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar