AIXÒ HO CANVIA TOT

AIXÒ HO CANVIA TOT

EL CAPITALISME VS. EL CLIMA

24,00 €

  • Editorial: EMPURIES
  • Año de edición:
  • Materia: Derecho internacional
  • ISBN: 978-84-16367-00-9
  • Páginas: 816
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

24,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

24,00 €

Això ho canvia tot: el capitalisme contra el clima, és un al·legat, una crida a la unitat per provocar entre tots una variació radical en la manera de viure i de produir. El llibre determina les causes de per què no es posa fi a les sequeres, inundacions, incendi, etc., que amenacen amb arrasar la casa col·lectiva. Naomi Klein presenta les alteracions climàtiques com una batalla entre el capitalisme i el planeta; un desafiament que passa per reconèixer que es necessita gastar molts diners, canviar nombroses polítiques i convèncer-se que cal pensar de manera absolutament diferent perquè totes aquestes transformacions siguin possibles, tan sols remotament. Klein manté que la raó real per la qual no es reacciona a l'altura del que exigeix el moment climàtic actual és que les accions requerides per això posen directament en qüestió el paradigma econòmic dominant. Igualment apel·la a la competència salvatge entre nacions, causa d'un estancament durant dècades en les negociacions de les Nacions Unides sobre el clima. També a creure que la capacitat tecnològica brindarà l'eina miraculosa que permetrà saltar cap endavant. L'autora ofereix exemples històrics, investigacions i situacions mediambientals extremes amb les que construeix estratègies que porten a certes solucions com ara, qui contamina paga, eliminació de les subvencions de les companyies productores de combustibles fòssils entre d'altres. Una obra ambiciosa, polèmica i centrada en la naturalesa, de la qual exclou de forma ambigua les males pràctiques ecològiques de la persona contra la pròpia persona com els avortaments i les tècniques agressives per procrear. Naomi és una periodista reconeguda pel seu treball i escriptora.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar