ALEXANDRIA

ALEXANDRIA

Ahorras un 5,0%

23,95 €

22,75 €

Ahorras un 5,0%

23,95

22,75

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/11/2022

Ahorras un 5,0%

23,95 €

22,75 €

Un retrat desafiant i visionari de les contradiccions de l'ànima humana que ens han encaminat cap al desastre ecològic.
Una comunitat reduïda de dones i homes habiten els paratges pantanosos que temps enrere formaven Anglaterra. Són probablement els darrers supervivents de la civilització. Oculta entre els boscos, una criatura els sotja; un ésser que els oferirà una salvació que és alhora una amenaça contra tot allò en què creuen: un lloc anomenat Alexandria.
D'una potència lírica extraordinària, Paul Kingsnorth imagina un futur després del desastre ecològic i basteix una èpica de ressonàncies mítiques que explora els dilemes elementals de la condició humana: la comunitat versus l'individu, l'instint versus la raó, la natura versus el llenguatge, i la pregunta sobre on cal orientar els nostres anhels, cap al present o cap al futur.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar