ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES - CAIXA

ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES - CAIXA

/

24,50 €

24,50

Consigue 1,23 puntos TROA

24,50 €

Consigue 1,23 puntos TROA

Enviar a un amigo

Un set especial que inclou el llibre més mapa (aventura gràfica), adhesius interactius i ulleres per a Realitat Virtual.
Endinsa't al País de les Meravelles a través de la lectura interactiva que t'ofereix aquest llibre!
L' Alícia passa una calorosa tarda d'estiu asseguda a la vora d'un rierol quan, de sobte, un Conill Blanc passa corrent pel seu costat parlant sol: "Ostres, ostres, arribaré tard!". Sorpresa i plena de curiositat, l' Alícia el segueix fins a un cau i es precipita pel forat...
Aquest serà el començament d'una aventura fantàstica.
Una clau d'or, beuratges i pastissos màgics, curioses criatures... que faran que t'endinsis en un món de fantasia, esbojarrat i divertit. Una història clàssica i temporal adaptada i enriquda amb les noves tecnologies, per entretenir els lectors d'ahir i d'avui. Acompanya l' Alícia en les seves aventures pel País de les Meravelles a través d'una App amb Realitat Virtual i Augmentada! Ajuda el Conill Blanc a recuperar el seu veluós objecte màgic desbloquejant minijocs i puzles sorprenents per continuar avançant en la història.
Descobreis els personatges més coneguts del País de les Meravelles: pren el te amb el Barreter Boig i la Llebre de Març, juga a croquet amb la Reina de Cors, busca el Gat de Cheshire... T'esperen moltes sorpreses en aquesta màgica adaptació de les aventures de l' Alícia!
T'atreveixes a viatjer al País de les Meravelles?

Más libros de este autor

Ver todos
Lewis Carroll

Lewis Carroll

(Daresbury, 1832 - Guildford, 1898) Lógico, matemático, fotógrafo y novelista británico, de nombre Charles Lutwidge Dodgson. Tras licenciarse en el Christ Church (1854), empezó a trabajar como docente y a colaborar en revistas cómicas y literarias, adoptando el seudónimo por el que sería universalmente conocido. En 1857 obtuvo una plaza como profesor de matemáticas y, cuatro años después, fue ordenado diácono de la Iglesia Anglicana. Escribió dos de las más deliciosas narraciones de la literatura universal: “Alicia en el país de las maravillas”... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar