AMANDA BLACK 2. L'AMULET PERDUT

AMANDA BLACK 2. L'AMULET PERDUT

15,95 €

  • Editorial: B DE BLOK
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-18054-33-4
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,80 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 16/04/2024

15,95 €

Consigue 0,80 puntos TROA

L'Amulet Perdut, és la segona entrega de la saga Amanda Black escrita per Juan Gómez-Jurado i Bárbara Montes. En aquesta novel·la, Amanda, una adolescent que pertany a una família de lladres que es dedica a salvar antiguitats de caure en males mans, se submergeix en la recerca d'un amulet que va pertànyer a la família Thomsing. En ésser reclamada per Thomas Thomsing, Paula, la tieta i entrenadora d'Amanda, s'escandalitza quan s’adona que no posseeixen ja dit amulet. Això portarà a aquests personatges i als seus amics a viure una aventura plena de misteris.
Bárbara Montes, psicòloga infantil i autora, ha escrit nombrosos llibres infantils que tracten temes de psicologia. Juan Gómez-Jurado és periodista i escriptor de diversos llibres de gran èxit, entre els quals es troba la trilogia d'Antònia Scott. Entre els dos han llançat aquest conjunt d'històries infantils per a un públic jove, a partir de 10 anys. Tots dos autors van comprendre la necessitat que els nens fossin atrapats per la lectura, portant-nos d'aquesta manera diverses novel·les de lectura frenètica amb un llenguatge adaptat a ells.
En aquest segon llibre trobem una història molt ràpida que, efectivament, mantindrà els petits de la casa enganxats a la lectura. Els autors no s'aturen en descripcions pesades, sinó que expliquen la història d'una manera molt àgil. No obstant això, no sempre el lector s'identifica bé amb els personatges, ja que no aporta massa detalls sobre les seves vides i això, al seu torn, pot produir-nos una sensació de que falta alguna cosa. És cert que podem descobrir els personatges segons les accions que prenen en la història, aportant un major misteri a la trama i deixant-nos amb ànsies de saber molt més sobre ells.
En si la història és senzilla i sembla que els obstacles que es plantegen es resolen per si sols, sense comptar amb l'esforç dels personatges, ja que són moltes les escenes en què Amanda o Paula lluiten contra temibles monstres sense cap dificultat, manifestant d'aquesta manera un efecte inversemblant.
Encara que en el llibre s'alternen els tipus de narradors segons el personatge des del qual es veuen els esdeveniments, la manera de barrejar la primera i tercera persona funciona, la qual cosa és bastant original.
Els autors aconsegueixen causar una addicció que no ens abandonarà fins al final de la novel·la, deixant-nos desitjosos de poder descobrir la resposta a tots els misteris en les següents entregues.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar