AMANDA BLACK 3 - L'ÚLTIM MINUT

AMANDA BLACK 3 - L'ÚLTIM MINUT

14,96 €

14,96

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 29/09/2022

14,96 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Les històries d'Amanda continuen… Però aquesta vegada Amanda es vol prendre unes vacances i deixar que el món se salvi sol. Amanda decideix prendre's un dia lliure i assistir amb Jason al ball del seu institut: es compra un preciós vestit, i fantasieja com serà estar ballant amb el noi dels teus somnis. Però tot es complica quan la seva tieta Paula li encomana una missió pel mateix dia del ball! Ha de protegir una taula molt antiga, perquè molta gent l'està buscant... Amanda podrà tenir un dia lliure i ser una noia normal?
Una trama plena d´aventures, diversió, màgia i amor. Les aventures i la tensió a la història avancen a mesura que passen les pàgines, de manera que el petit lector no podrà deixar de llegir fins haver acabat el llibre. Les descripcions dels mites egipcis introdueixen a més el lector a la història de Mesopotàmia, i ho fa de manera didàctica i divertida.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar