- Editorial: COSSETANIA EDICIONS
- Año de edición: 2019
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-9034-883-3
- Páginas: 232
- Encuadernación: Rústica
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
18,00 €
Añadir a mi cestaConsigue 0,90 puntos TROA
18,00 €
Consigue 0,90 puntos TROA
Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... Aquest receptari representa la trajectòria vital de la Jovita Murias, una moianesa nascuda a El Bierzo, que es va iniciar en l'art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb el mestre Josep Lamich a Moià. En aquest llibre us traslladem les seves elaboracions predilectes, les que mai no deixa de fer i que van ser les més sol·licitades entre els fidels seguidors seus i del Lluís Graners a l'Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que amb tant d'èxit i encert van regentar durant molts anys. Aquella cuina d'abans, que també és la d'ara.
Añadir a mis favoritos
Compartir