Envío gratis en península en la modalidad 48/72h

Cerrar
ARENES MOVEDISSES

ARENES MOVEDISSES

Ahorras un 10,0%

9,95 €

8,96 €

  • Editorial: TUSQUETS
  • Año de edición:
  • Materia: Autobiografías
  • ISBN: 978-84-9066-324-0
  • Páginas: 368
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 10,0%

9,95

8,96

Versión ebook disponible
por 9,49 €

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general. Más adecuado para personas con criterio y formación en los temas tratados

Valoración de los clientes

Ahorras un 10,0%

9,95 €

8,96 €

Enviar a un amigo

El volum titulat Arenas movedisses presenta una sèrie de reflexions breus sobre diversos moments de la vida d'Henning Mankell (Estocolm, 1948) autor de la sèrie de relats policíacs de gran èxit internacional que protagonitza l'inspector Kurt Wallander, alguns dels títols han estat portats al cinema i TV.
Després que li fos diagnosticat un càncer, Mankell alternava les sessions de quimioteràpia amb moments dedicats a donar forma literària a certs episodis d'infància i joventut que van exercir més influència en la seva maduresa. Es refereix amb enyorança als paratges idíl·lics de la seva infantesa, illes, mars i costes boiroses de Suècia en què abundaven aus i peixos avui en risc d'extinció. Descriu els seus viatges a través d'Àfrica en tasques d'assistència que li van permetre conèixer pobles i cultures diferents submergits en la marginació i l'extrema pobresa. Amplia els seus recorreguts per Espanya i Portugal, per traslladar-se a l'Argentina, països on va viure moments inoblidables que van passar a formar part de la seva pròpia existència. Exposa amb extraordinària sensibilitat i qualitat literària, les contradiccions de l'ànima humana enfront al seu destí final, la mort, considerada com un misteri al qual l'escepticisme religiós de l'autor no acaba de trobar sentit. No obstant això, tampoc descarta la possibilitat d'un món transcendent ni desqualifica les creences religioses de la seva infància pròpies de la fe cristiana d'acord amb el luteranisme oficial de Suècia. Els dubtes de Mankell sobre el destí de l'ésser humà, expressades amb notable sensibilitat, responen a una visió racional. Algunes de les seves tesis recorden els continguts del pensament filosòfic proper a l'estoïcisme del món pagà, basat en criteris purament naturals.

Más libros de este autor

Ver todos
Henning Mankell

Henning Mankell

(Estocolmo, 1948)Dramaturgo y autor de novelas policíacas famosas en todo el mundo, también escribe libros juveniles. Actualmente vive entre Suecia y Mozambique, donde dirige el teatro nacional. Por su tetralogía "Viaje al fin del mundo" recibió numerosos premios.... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA