ARENES MOVEDISSES

ARENES MOVEDISSES

9,95 €

  • Editorial: TUSQUETS
  • Año de edición:
  • Materia: Autobiografías
  • ISBN: 978-84-9066-324-0
  • Páginas: 368
  • Encuadernación: Rústica
  • Idioma: Catalán

9,95

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online
Versión ebook disponible
por 9,49 €

Enviar a un amigo

El volum titulat Arenas movedisses presenta una sèrie de reflexions breus sobre diversos moments de la vida d'Henning Mankell (Estocolm, 1948) autor de la sèrie de relats policíacs de gran èxit internacional que protagonitza l'inspector Kurt Wallander, alguns dels títols han estat portats al cinema i TV.
Després que li fos diagnosticat un càncer, Mankell alternava les sessions de quimioteràpia amb moments dedicats a donar forma literària a certs episodis d'infància i joventut que van exercir més influència en la seva maduresa. Es refereix amb enyorança als paratges idíl·lics de la seva infantesa, illes, mars i costes boiroses de Suècia en què abundaven aus i peixos avui en risc d'extinció. Descriu els seus viatges a través d'Àfrica en tasques d'assistència que li van permetre conèixer pobles i cultures diferents submergits en la marginació i l'extrema pobresa. Amplia els seus recorreguts per Espanya i Portugal, per traslladar-se a l'Argentina, països on va viure moments inoblidables que van passar a formar part de la seva pròpia existència. Exposa amb extraordinària sensibilitat i qualitat literària, les contradiccions de l'ànima humana enfront al seu destí final, la mort, considerada com un misteri al qual l'escepticisme religiós de l'autor no acaba de trobar sentit. No obstant això, tampoc descarta la possibilitat d'un món transcendent ni desqualifica les creences religioses de la seva infància pròpies de la fe cristiana d'acord amb el luteranisme oficial de Suècia. Els dubtes de Mankell sobre el destí de l'ésser humà, expressades amb notable sensibilitat, responen a una visió racional. Algunes de les seves tesis recorden els continguts del pensament filosòfic proper a l'estoïcisme del món pagà, basat en criteris purament naturals.

Más libros de este autor

Ver todos
Henning Mankell

Henning Mankell

(Estocolmo, 1948)Dramaturgo y autor de novelas policíacas famosas en todo el mundo, también escribe libros juveniles. Actualmente vive entre Suecia y Mozambique, donde dirige el teatro nacional. Por su tetralogía "Viaje al fin del mundo" recibió numerosos premios.... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar