BARÇA OU BARZAKH!

BARÇA OU BARZAKH!

Ahorras un 5,0%

9,95 €

9,45 €

  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-9824-883-8
  • Colección: Espurna(bromera)
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 5,0%

9,95

9,45

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

La novel·la està adreçada a lectors de 12 anys cap a munt. És una mica dura, ja que tracta d´un grup d´adolescents de Dakar que volen emigrar a Europa. De fet fugen del seu poble amb la idea d´anar a Canàries en barca i des d´allà arribar a la Península. El llibre explica els costums d´aquests joves, com se saluden, què mengen, què fan per guanyar uns cèntims, etc. Hi ha alguna escena immoral encara que l´autor la passa una mica per alt, com és que un dels nois s´enamora i conviu amb la noia; no hi ha escenes explícites de sexe. Al llarg de la novel·la van passant per totes les desventures pròpies d´aquests immigrants: els estafen, la barca va massa plena, les turmentes a alta mar; algú que cau de la barca; altres que emmalalteixen i moren... Del grup de joves només un arribarà al seu destí. La tensió narrativa està ben plantejada i la novel·la agafa el lector. L´ortografia i part del lèxic és valencià, però no impedeix la lectura per als catalanoparlants.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar