BENEDICCIO

BENEDICCIO

18,90 €

18,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 10/06/2020

Enviar a un amigo

Kent Harif (1943-2014) prossegueix el seu camí narratiu amb Benedicció, novel·la de nou ambientada a Holt, població fictícia de la plana de l'est de Colorado.
El protagonista és Pare Lewis, comerciant i propietari d'una ferreteria a qui acaben de diagnosticar-li un càncer terminal i, conscient que li queden mesos de vida, decideix esgotar el seu temps gaudint dels petits plaers que li ofereix l'abrupte entorn que l'envolta. Al fil del declivi físic de Pare Lewis, home de personalitat incombustible, recte però esquerp, es desplega un mosaic de petites històries i temàtiques: la del seu problemàtic fill desaparegut, el sentit de l'honor, la tendresa i les complexes relacions familiars, la recerca de la compassió i d'un perdó que sembla impossible, l'actitud poc convencional d'un reverend amb algun secret a l'esquena que intenta treure d'aquest món, la passió sexual i la violència de vegades desbordades, grandeses i misèries humanes que Haruf retrata amb sinceritat i sense artificis en un relat de ritme assossegat molt d'acord amb la tranquil·la població d’ Holt, on exteriorment sembla que no passa res però on hi ha conflictes és a l'interior de les persones.
Tot reflectit amb l'estil característic del seu autor: diàlegs sobris, sense cometes, frases breus, capítols curts, llenguatge sec i nu d'artificis, elements que serveixen per retratar amb sinceritat i sense disfresses els drames i l’alegria. Benedicció és el retrat d'un grapat de personatges, amb cert toc de western i en ocasions amb un deix d'amargor, molt convincent des del punt de vista de tècnica literària.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar