BIOKO

BIOKO

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/02/2020

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

“Driss acosta el fusell als escorpins. Els atia amb el canó, com si fossin unes brases a punt d’apagar-se. Les bestioles es retorcen com flames i s’encaren al arma. -Cinc d’ells ser mortals. El sisè no tenir verí- diu Driss-. Agafi’n un i posi-se’l a la ma. -Ha estat…ha estat un conte molt bonic -respon el soldat, una pluja de suor que li xopa l’¡esquena,la veu trencada-, però segur que podem comportar-nos com adults raonables. -Compleixi el seu destí- es col·loca a la gatzoneta i fa aparèixer un somriure groguenc entre la barba resseca-: Confia vostè en la seva bona estrella, Moisés Corvo?. És el nou de febrer de l’any de Nostre Senyor de 1887.”

Al voltant del personatge d’en Moisés Corvo (soldat barceloní, de problemàtica personalitat) es crea tot un món d’acció, situat a la colònia de Fernando Poo, l’any 1887; acció que es creua amb una ficció situada l'any 1984. Les dues direccions tenen un punt de confrontació, en el qual en Moisés Corvo té un paper de primera magnitud.

Nova obra d’en Marc Pastor, reconegut autor de novel·la negra, que una vegada més fa una
síntesi de diferents estils: aventures, ciència-ficció,historia, “cultura”, pensament… Tot i ser, clarament, un llibre d’acció per a l'esbarjo, conté elements de reflexió que ajuden a adonar-se fins a quin punt podem arribar els homes, si perdem de vista el que val cada persona (els homes de la Woodsboro Fields Co., la cacera humana d’en Judas Malthus, cedir una filla a canvi d’una ampolla de rom…)

Prescindint del llenguatge, a cops barroer – propi dels soldats– i d’algunes situacions puntuals amorals o de critica negativa a la religió catòlica, esdevé una obra que distreu i té la capacitat d’enganxar el lector, fins i tot d'arrencar-li un somriure.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar