BONA SORT

BONA SORT

22,95 €

22,95

Añadir a mi cesta

Consigue 1,15 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/05/2022

22,95 €

Consigue 1,15 puntos TROA

No és la primera novel·la de Nickolas Butler que publica Asteroide, totes destacades amb premis i nominacions.
En aquest cas tres amics que tenen una petita empresa de construcció a Jackson, Wyoming, reben l'encàrrec d'acabar la construcció d'una casa enorme, ja fonamentada, en un lloc molt apartat, a les muntanyes. El que és peculiar és el termini de construcció: l'han de lliurar el mateix dia de la nit de Nadal i dubten si podran fer l'obra en tan poc temps. Si ho fan no només cobraran una molt bona quantitat de diners per contracte sinó també una substanciosa prima per a cadascú. Accepten, moguts per la bolcada que podrien donar les seves vides gràcies a les quantitats de diners promeses. L'encàrrec el fa una misteriosa dona que ningú no coneix.
La resta de la novel·la, escrita com si fos un thriller, és la construcció de la casa. I un estudi agut dels personatges que van evolucionant per l'excés de treball, l'ambició, el perill de les drogues i les diferents situacions personals. Brilla la bondat dels uns, la debilitat dels altres, però en tot cas la poderosa amistat que uneix els tres que passa per sobre de tot. En paral·lel, la vida de la misteriosa dona i el perquè de la data de lliurament.
Es tracta d'un relat molt potent, profund, que no obstant es llegeix amb addicció. Aconsellable per a lectors cultes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar