BRÚIXOLA

BRÚIXOLA

22,90 €

  • Editorial: EMPURIES
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-16367-68-9
  • Páginas: 432
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: Narrativa
  • Idioma: Catalán

22,90

Consigue 1,15 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 9,49 €

22,90 €

Consigue 1,15 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'escriptor francès Mathias Enard ha obtingut el Premi Goncourt 2015 amb la seva novel·la Brúixola en la qual explica la història d'un musicòleg austríac anomenat Franz Ritter que, tancat a la seva casa de Viena, pateix una malaltia no especificada que decideix tractar amb opi i no amb les medicines que li ha receptat el metge. Durant una nit d'insomni Franz evoca els seus viatges i recorda ciutats europees així com les seves vivències en llocs de l'Orient Mitjà com Palmira, Alep, Istanbul, Damasc o Teheran, dels quals guarda belles experiències. Els seus amplis coneixements ofereixen al lector nombroses anècdotes al voltant de personatges com Balzac, Liszt, Kafka, Wagner o Beethoven i altres de zones orientals. En paral·lel rememora la seva aventura amorosa al llarg de vint anys amb una francesa, Sarah, idil·li que entrellaça amb reflexions sobre la intel·lectualitat europea i la seva connexió amb l'Orient mitjà a través de les quals pretén desmitificar els clixés que es tenen sobre aquests països, sempre enfocats des de la visió del terrorisme i no de la seva riquesa cultural i espiritual.
Enard desenvolupa aquesta novel·la marcadament onírica amb estil enlluernador, riquesa lingüística i força expressiva. Es tracta d'un monòleg ininterromput i envoltant en el qual es trenen aspectes intel·lectuals, amorosos i musicals tot mostrat amb nostàlgia i erudició. Al llarg de la narració llisquen referències sensuals i eròtiques de diversa índole, explicites en ocasions. El seu autor emprèn l'ambiciós projecte de crear llaços entre Orient i Occident i el resol amb acurada tècnica literària.

Más libros de este autor

Ver todos

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar