CAILLOU. EL MEU COS

CAILLOU. EL MEU COS

9,95 €

9,95

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Enviar a un amigo

Com tots els nens de la seva edat, en Caillou és molt actiu i cada vegada és més conscient que el seu cos és molt important. Descobreix la vida a través de les seves experiències diàries. En Caillou, en córrer, pot sentir el seu cor bategant més ràpid; quan menja i beu, sap que després haurà d'anar al bany, i, a les acaballes d'un dia atrafegat, necessita prendre un bany i dormir per estar preparat l'endemà per repetir totes aquestes accions. Aquest llibre únic de cartró té la forma del cos d'en Caillou i ensenya els primers lectors a descobrir el cos humà.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar