CALENDARI 2015

CALENDARI 2015

13,00 €

  • Editorial: PAGES EDITORS
  • Año de edición:
  • ISBN: 978-84-9975-515-1
  • Páginas: 15
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

13,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

13,00 €

Dir Perico Pastor és parlar de color i pinzellada, color que neix del traç del seu pinzell japonès i el fa vessar per la superfície del quadre en combinacions improbables i espectaculars. El virtuosisme cromàtic de les seves obres en paper Marouflé sobre tela i de les seves aquarel·les sobre paper, també en blanc i negre. Perico Pastor pot fer-nos somniar amb l'empremta d'un gest que representa la intimitat d'un personatge femení, la tendresa d'un nen, la màgia d'un interior, d'unes flors o d'un paisatge. Amb una destresa innata i un domini perfecte dels materials, l'artista ens conta històries per a que l'espectador acabi construint la seva pròpia narració.
Perico Pastor, La Seu d'Urgell (Lleida), 1953, actualment, resideix a Barcelona, dedicat a la pintura i també a les ill·ustracions que publica al diari La Vanguàrdia i a d'altres. Va residir uns dotze anys a Nova York, on va publicar les seves il·lustracions a Harper's, Village Voice, Vogue, i sobretot a The New York Times. La seva obra forma part de prestigioses col·leccions d'arreu del món.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar