CALENDARI 2016

CALENDARI 2016

13,00 €

13,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

13,00 €

Enviar a un amigo

El Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Museu d'Art Jaume Morera de Lleida han acordat la organització conjunta d'una exposició dedicada a l'artista Xavier Gosé en el marc de la celebració del centenari de la seva mort. Aquesta mostra es presentarà el desembre del 2015 a Barcelona i, posteriorment, al 2016 a Lleida. Aquesta exposició, fruit d'una revisió profunda de l'obra de Xavier Gosé, serà la més completa de les realitzades fins ara sobre l'artista, tot coincidint amb el centenari de la seva mort, i permetrà actualitzar el coneixement sobra la personalitat i l'obra d'un dels artistes catalans més internacionals dels inicis del segle XX.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar