CAPITA GRISAM I L'AMOR

CAPITA GRISAM I L'AMOR

15,00 €

15,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Dins dels llibres dedicats a FairyOak, comença amb aquest una sèrie de quatre: la Fada Feli decideix narrar a les seves companyes una aventura cada nit. Amor, encanteris, amistat i comiats són els elements que conformen el seu relat, centrat en la figura d'un capità de vaixell la nau del qual va ser enfonsada per uns pirates i que va arribar com un nàufrag, despullat de tot, a les costes del lloc. Anys després, mor envoltat de l'afecte de tots els que el van conèixer, i entre els seus objectes personals troben una carta que infon sospites en els seus conveïns sobre la seva veritable identitat i conducta. Els habitants de FairyOak, tant els màgics com els sensemàgia, es posen a investigar en el passat d'aquest home, negant-se a acceptar sense més els indicis que semblen condemnar-lo. L'obra, ben escrita i magníficament il·lustrada, combina elements fantàstics, sentimentals i d'intriga en una trama interessant el desenvolupament argumental del qual, àgil i variat, resulta molt entretingut. L'autora encerta a crear una atmosfera ambiental molt imaginativa i suggerent, i uns personatges atractius que, tot i els poders màgics que alguns posseeixen, actuen amb molt sentit comú i sensatesa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar