CASSOLES DE GIRONA
RECEPTES TRADICIONALS A FOC LENT
Abhaham Simon-FerreAhorras un 5,0%
29,90 €
28,41 €
- Editorial: VIENA EDICIONES
- Año de edición: 2016
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-8330-914-8
- Páginas: 232
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Catalán
Ahorras un 5,0%
29,90 €
28,41 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
29,90 €
28,41 €
Ànec amb peres, arròs de muntanya, bacallà amb xamfaina, faves a la catalana, fideus a la cassola, capipota, pollastre amb escamarlans, conill amb cargols, rostit de festa major, congre amb pèsols, escabetx de sardines, suquet de pescador, calamars farcits, peus de porc amb gambes... són alguns dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional gironina cuinats amb cassola, receptes de tota la vida que no es poden resumir en cinc o sis ratlles, perquè cal explicar-ne els detalls.
Añadir a mis favoritos
Compartir