CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT

CATALUNYA A LA COPA I AL PLAT

LA CUINA DE LA GESSA AMB MARIDATGES

Ahorras un 5,0%

21,50 €

20,43 €

  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-1356-510-1
  • Páginas: 160
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

Ahorras un 5,0%

21,50

20,43

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 21/09/2025

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS HA VERSIONAT PLATS DE LA CUINA CATALANA AMB EL SEU TOC PERSONAL PERÒ FÀCILS D'ELABORAR, AMB LES PROPOSTES DE MARIDATGE DE JAVIER CAMPO. Aquest és més que un llibre de receptes i el seu acompanyament. Els seus autors, la televisiva cuinera Gessamí Caramés i el sommelier Javier Campo, han escodrinyat pam a pam Catalunya buscant receptes i begudes que representin cada territori i la seva gent. El treball de recerca i el divertiment es barregen en aquesta obra que recull 63 PLATS ELABORATS PER LA GESSA I 126 BEGUDES TRIADES PEL JAVIER. Aquí hi trobaràs receptes fàcils d'elaborar, no sempre clàssiques i amb l'estil informal de la Gessa, i el maridatge amb vins triats per a totes les butxaques, varietats recuperades, singularitats i altres begudes que normalment no es fan servir en el maridatge clàssic. Un llibre pensat perquè coneguis una mica més on vivim, obrint el llibre i la ment. * El llibre està dividit per zones, amb les corresponents receptes i maridatges, per posar en valor el producte del territori.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar